Mierea polifloră de munte ecologică este considerată ca un unicat, întru-cât este culeasă din nectarul extrem de variat al plantelor melifere din Transilvania, cu păduri, dealuri, câmpii și zmeurișuri întinse, bogate în nectaruri diverse. Compoziția diferă în funcție de anotimp și este variată în funcție de locurile de culegere. Culoarea, mirosul și gustul sunt caractaristice, în funcție de locul de producere și de varietatea florală a locului. Nu este un produs globalizat. Gustul este oglinda vie a locului de unde provine.Dealurile sărate ale Praidului, Corundului sau Sovatei, luncile văii Ghimeșului sau al Casinilor (Plăieșii de jos, Casinul Nou ș.a.) ori ținuturile Gheorghenilor oferă nectarul specific locului pentru mierea oferită de apicultor. Este conoscută varietatea florală al Transilvaniei. Aceste plante melifere, toate sunt în acelaș timp și plante medicinale. Nectarul cules de albine este și un valoros nutrient pentru om. Datorită acestei origini variate, mierea conține mulți acizi organici, uleiuri vegetale volatile, elemente minerale, toate contribuind la fortificarea funcțiilor vitale.Organismul nostru găsește în această miere toate elementele proprii ale organismului, în proporțiile cele mai echilibrate, ceea ce derivă din complexitatea componentelor, cu multitudinea hidrocarburilor naturali, ai acizilor organici, uleiurilor volatile vegetale și al bogăției în substanțe minerale, toate acestea converg în stimularea funcțiilor vitale, fiziologice al organismului nostru.
Pentru mai multe informații despre produs și ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați la oricare dintre contactele noastre!