Mierea cremă este de fapt o miere cristalizată într-un mod dirijat, respectiv o miere care se cristalizează în mod natural se amestecă din când în când. Astfel cristalizarea se petrece simultan în toată masa mierii. Cristalele aglomerate vor fi fărămițate și se amestecă uniform iar produsul final va fi o miere cremă care își păstrează cremozitatea și va fi tartinabilă, fără să recurgem la încălzirea mierii.
În mierea astfel obținută (miere cremă) adăugăm fructe uscate și măcinate și cătina.
Cătina este un remediu natural ideal in stările de răceală, avănd un conținut ridicat în vitamina C.Este eficient împotriva depunerii de grăsimi in organism, este un bun stimulent in metabolism, ajutând astfel la menținerea greutății optime a corpului. Ajută la vindecarea ulcerelor gastro-intestinale, apără ficatul. Concură la scăderea colesterolului sanguin, încetinind procesele de sclerozare al vaselor de sânge.
Pentru mai multe informații despre produs și ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați la oricare dintre contactele noastre!