Mierea cremă este de fapt o miere cristalizată într-un mod dirijat, respectiv o miere care se cristalizează în mod natural se amestecă din când în când. Astfel cristalizarea se petrece simultan în toată masa mierii. Cristalele aglomerate vor fi fărămițate și se amestecă uniform iar produsul final va fi o miere cremă care își păstrează cremozitatea și va fi tartinabilă, fără să recurgem la încălzirea mierii.
În mierea astfel obținută (miere cremă) adăugăm fructe uscate și măcinate coacăze negre.
Consumănd mierea cu coacăze negre, pe lângă gustul rafinat și plăcut este și o sursă excelentă de vitamină C și de fier. Asigură funcționarea normală a tractusului digestiv, ține în echilibru necesarul în vitamina B. Vasele de sânge, sistemul nervos, funcțiile ficatului, dentiția și întregul sistem osos, toate celulele organismului, în special țesuturile, toate sunt asigurate cu o hrană naturală, susținătoare și apărătoare a sănătății. Este cunoscut efectul coacăzei negre în stările de anemie, datorită conținutului mare în fier.
Pentru mai multe informații despre produs și ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați la oricare dintre contactele noastre!